Sessions Vermut

Els dies festius i el cap de setmana, els espectadors podran gaudir de sessions de cinema i en acabar podran fer un vermut, inclòs al preu de l’entrada.

Totes les sessions seran a les 12h al Teatret del Serrallo

 

 

Amb la col·laboració de:

  

El viatge de la Marta (Staff Only)

Director Neus Ballús
País Espanya i França // Idioma VO Català, Francès i Wolof Sub. Català // Year 2019 // Duration 82'

La Marta, una noia de 17 anys, marxa de vacances a un ressort a l’Àfrica amb el seu pare i el seu germà petit. La Marta s’avorreix i prefereix passar més temps amb els joves que treballen a l’hotel que amb la seva pròpia família. Aquestes noves amistats tensaran la relació amb el seu pare, i obligaran a la família a parlar i a mirar d’entendre’s. El viatge es convertirà per a tots en una experiència molt més rica del que podien imaginar.

En el seu primer film de ficció, després de l’èxit de La Plaga (guanyadora de més de 20 premis a festivals internacionals i triomfadora dels Gaudí), Neus Ballús ens presenta un viatge que canviarà les perspectives de tots els que el cursen, alhora que posa el focus en l’impacte del turisme i la visió esbiaixada i plena de tòpics que tenim de les cultures que ens són estranyes.

Jugant amb les convencions del coming of age, fusiona el relat iniciàtic (el duel interpretatiu entre la debutant Elena Andrada i Sergi López és una delícia) amb l’ambientació post colonial, amb els dos costats de la tanca que es miren amb entusiasme i frustració, mostrant amb honestedat tant els problemes com les possibilitats. Per gaudir i reflexionar.

  • Divendres 6 // 12hTEATRET DEL SERRALLO

Adam & Evelyn

Director Andreas Goldstein
País Alemanya // Idioma VO Alemany Sub. Català // Year 2018 // Duration 84'

Estiu del 89, Alemanya de l’Est. L’Adam treballa de sastre, l’Evelyn de cambrera. Estan planejant marxar de vacances junts quan l’Evelyn veu que l’Adam l’enganya. Ella fuig a Hongria, però ell la persegueix fins a trobar-la a la plana de Panonia, amb nous amics. Però de sobte, no hi ha frontera amb Àustria, i tot canvia a Hongria.

Una història senzilla i universal d’una parella que troba com els seus problemes quotidians es tornen globals i complexos amb la caiguda del Mur. Quan tot comença a canviar, han de decidir en quin tipus de món (Est o Oest) volen viure per viure feliços. Sota una bonica i sincera història d’amor i desamor aparentment simple apareix tota una reflexió sobre com de lluny està la vida real de les decisions polítiques, mentre reflexiona, en perspectiva, sobre les transformacions que va portar a Europa i al món els canvis que van sacsejar el final del s. XX.

Basada en la novel·la homònima d’Ingo Schulze Adam und Evelyn, que va ser traduïda a més de 10 idiomes, està filmada amb naturalisme i gust pel paisatge per uns directors enamorats de la seductora naturalitat i bellesa dels seus personatges. Si et deixes portar,  ADAM & EVELYN et conquistarà.

OFF THE WALL Project

Estrena a Espanya

  • Dissabte 7 // 12hTEATRET DEL SERRALLO

Ojos negros

Director Marta Lallana i Ivet Castelo
País Espanya // Idioma VO Castellà Sub. Anglès // Year 2019 // Duration 67'
Cast Alba Alcaine, Julia Lallana, Anna Sabaté

La Paula, una noia de 14 anys, ha de passar l’estiu al poble, amb la seva tia i la seva àvia als que tot just coneix. Allà descobreix les tensions familiars que es destapen arran de la malaltia de la seva àvia. Mentre intenta escapar d’aquesta atmosfera asfixiant, coneix a Alícia, una noia de la seva edat amb qui estableix una intensa amistat. Al finalitzar l’estiu, la Paula intuirà el que significa fer-se gran.

Una particular coming of age que té els seus principals virtuts en el que el defineix: un treball de fi de carrera d’unes directores novells. La seva capacitat d’observació la realitat, la participació (i interferència) en aquesta, i l’espontaneïtat de la història en la qual l’adolescent Paula es fa gran durant un estiu que inicialment semblava interminable.

La pel·lícula és una mostra que el Laboratori Primer Test del Festival REC és un punt d’acollida de jove talent.

Biznaga de Plata al Festival de Màlaga

  • Diumenge 8 // 12hTEATRET DEL SERRALLO