MiniREC

Des del 2017, i amb la col·laboració del Festival Minipop, el MiniREC agrupa un seguit d’activitats i pel·lícules pensades per a tots els públics amb el clar objectiu d’apropar el festival al públic més familiar. Gaudir d’una bona pel·lícula, parlar amb el director, participar d’un taller cinematogràfic o aprendre que sobre l’audiovisual són algunes de les activitats que inclourà el MiniREC. No es tracta de programar específicament pel públic infantil sinó més aviat d’incloure dins la programació pel·lícules que apropin el mon adult i l’infantil, compartint una història i una experiència.  Fer que adults i petits gaudeixin conjuntament del festival i s’endinsin dins el mon del cinema. En definitiva viure i compartir la cultura entre diferents generacions.

Amb la col·laboració de:


 

La meva setmana extraordinària amb la Tess

Director Steven Wouterlood
País Països Baixos // Idioma VO Holandès Sub. Català // Year 2019 // Duration 82'

Basada en la novel·la de Anna Woltz del mateix nom, aquesta pel·lícula familiar explora la relació entre un nen obsessionat amb la solitud I una nena que l’ajudarà a trobar el millor d’ell mateix, durant una setmana de vacances a la petita illa de Tershelling. El pas de la infància a l’adolescència, el primer amor, les relacions familiars i la descoberta del propi jo, en una pel·lícula ideal per compartir amb els nostres petits adolescents.

  • Divendres 6 // 16hANTIGA AUDIÈNCIA

The Tower

Director Mats Grorud
País França, Suècia i Noruega // Idioma VO Àrab, Anglès i Francès Sub. Castellà // Year 2018 // Duration 74'

Wardi es una nena palestina d’onze anys que viu amb tota la seva família al camp de refugiats de Burj-el Banajneh, on va néixer. El seu estimat avi, Sidi, va ser un refugiats d’aquest camp, on hi va arribar després de ser expulsat de casa seva durant la Guerra de Palestina del 1948. El dia en que Sidi li dona la clau de la que va ser casa seva a Galilea, Wardi comença a recollir els testimonis de la seva família, de generació en generació per construir la seva pròpia identitat.

  • Dissabte 7 // 16hANTIGA AUDIÈNCIA

Solan & Eri, missió a la lluna

Director Rasmus A. Sivertsen
País Noruega // Idioma Doblada al català // Year 2018 // Duration 80'

50 anys després de la mítica arribada de l’home a la Lluna, el Solan i l’Eri s’embarquen en una aventura espacial, per fer-hi el segon pas. Amb l’ajuda del seu amic inventor i d’enginyoses eines, aconseguiran construir la seva nau i iniciar el seu viatge.

Una pel·lícula plena de detalls imaginatius i personatges entranyables amb un rerefons irònic sobre els esdeveniments polítics actuals.

  • Diumenge 8 // 16hANTIGA AUDIÈNCIA