Adam & Evelyn

Director Andreas Goldstein
País Alemanya // Idioma VO Alemany Sub. Català // Year 2018 // Duration 84'

Estiu del 89, Alemanya de l’Est. L’Adam treballa de sastre, l’Evelyn de cambrera. Estan planejant marxar de vacances junts quan l’Evelyn veu que l’Adam l’enganya. Ella fuig a Hongria, però ell la persegueix fins a trobar-la a la plana de Panonia, amb nous amics. Però de sobte, no hi ha frontera amb Àustria, i tot canvia a Hongria.

Una història senzilla i universal d’una parella que troba com els seus problemes quotidians es tornen globals i complexos amb la caiguda del Mur. Quan tot comença a canviar, han de decidir en quin tipus de món (Est o Oest) volen viure per viure feliços. Sota una bonica i sincera història d’amor i desamor aparentment simple apareix tota una reflexió sobre com de lluny està la vida real de les decisions polítiques, mentre reflexiona, en perspectiva, sobre les transformacions que va portar a Europa i al món els canvis que van sacsejar el final del s. XX.

Basada en la novel·la homònima d’Ingo Schulze Adam und Evelyn, que va ser traduïda a més de 10 idiomes, està filmada amb naturalisme i gust pel paisatge per uns directors enamorats de la seductora naturalitat i bellesa dels seus personatges. Si et deixes portar,  ADAM & EVELYN et conquistarà.

OFF THE WALL Project

Estrena a Espanya

  • Dissabte 7 // 12hTEATRET DEL SERRALLO